/welcome.html
/english.html
/ivf.html
/contactus.html
/gallery.html
/services.html
/-.html
/faq.html


   Ние сме клиника за диагностициране и лече-ние на безплодието при жените и мъжете. Освен това предлагаме гинеко-логични услуги и профи-лактични прегледи и извършваме хормонални и кръвни изследвания.

 

   Притежаваме сключен договор за съвместна работа и финансиране с Фонда за репродуктивно здраве и подготвяме пълния пакет изискуеми документи (изследвания и епикриза), за да можете да кандидатствате за финансиране на процедура ин-витро от фонда. Д-р Таня Янакиева и д-р Георги Вакрилов са сред пионерите по прилагането на ин-витро процедурата в България - вече повече от 20 години.

  

   Знаете ли какво е мечтата?  Това е силно и непреодолимо желание, стремеж към щастие, тясно свързана с надеждата и въображението. На някои езици думата съвпада с тази за сън, което показва, че мечтата е всъщност сън в будно състояние. Притежателите на мечти са наречени мечтатели. И макар че на такива хора обикновено се гледа като на лениви и откъснати от действителността, в областта на точните науки и изобразителното изкуство именно мечтите, съчетани с богато въображение, водят до нови идеи и открития – а при нас: до бебе!           

   А знаете ли, че на руски език мечтите даже се използват в израз с два цвята: светлосиня мечта и розова мечта... Чудно, защо ли именно в тези два цвята???

 

  

Заповядайте при нас, за да сбъднем заедно вашата МЕЧТА!